www.elllobregat.com
Mossos d’Esquadra lliura 284 felicitacions a la festa gran de la Regió Policial Metropolitana Sud
Ampliar

Mossos d’Esquadra lliura 284 felicitacions a la festa gran de la Regió Policial Metropolitana Sud

lunes 24 de abril de 2017, 19:22h
L’acte del Dia de les Esquadres s’ha celebrat enguany al teatre de La Passió d’Olesa de Montserrat

Els agents de Mossos d’Esquadra de la Regió Policial Metropolitana Sud, regió que engloba el Baix Llobregat i L’Hospitalet, s’han vestit avui de gala en el tradicional Dia de les Esquadres, celebrada al teatre de La Passió d’Olesa de Montserrat.

Presidit pel delegat territorial de la Generalitat de Catalunya, Miquel Àngel Escobar, per la cap de la Regió, la comissària Cristina Manresa, i per l’alcaldessa de la vila, Pilar Piudemon, l’acte ha servit per fer entrega d’un total de 284 felicitacions en reconeixement a la tasca realitzada durant l’any a membres del cos, a més de 89 felicitacions a altres cossos policials i col·laboradors de la policia catalana.

Durant els parlaments, Manresa ha posat en valor “la importància del treball transversal de tots els professionals en l’àmbit de la protecció dels sectors més vulnerables com són els menors i les persones grans”, treball que ha permès la reducció d’un 2,45% pel que fa els fets delictius. De la mateixa manera, Manresa ha posat especial èmfasi en l’atenció a totes les víctimes de la violència masclista.

És fonamental, en aquest sentit, l’esperit de col·laboració i ajuda entre cossos que agraïa l’alcaldessa d’Olesa, així com “la proximitat, la professionalitat i la confiança que fa de Mossos d’Esquadra un cos de rellevància i referent”, deia, per la seva part, Escobar. De fet, Mossos ha rebut enguany la major nota des de l’any 2000 en l’enquesta de seguretat pública de Catalunya.

L’acte s’ha celebrat només tres dies després de l’acte centrat de les Esquadres, on es van concedir 15 medalles a membres de la RPMS. Entre elles, cal fer especial menció a una agent de la comissaria de L’Hospitalet que va perseguir a un atracador jugant-se la vida, ja que aquest va disparar, en diverses ocasions, la seva arma durant la fugida.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios