www.elllobregat.com
Puigdemont: 'El Prat és el pulmó econòmic del país i marca el camí que haurem de fer en el futur'
Ampliar

Puigdemont: "El Prat és el pulmó econòmic del país i marca el camí que haurem de fer en el futur"

sábado 29 de abril de 2017, 10:31h

Més de 150 empresaris participen en la 1a Nit de l'Empresari del Prat
Amb la posada en marxa, a la tardor, del nou centre logístic d'Amazon a El Prat de Llobregat, la ciutat veurà reforçada la riquesa del seu teixit empresarial, però, també, la seva aposta per la tecnologia i l'anomenada quarta revolució industrial. Unes fortaleses que han quedat paleses amb l'èxit de participació de la primera Nit de l'Empresari del Prat, celebrada a l'Acadèmia Sánchez Casal de la ciutat.

Més de 150 empresaris de El Prat i del Baix Llobregat, acompanyats de representants patronals, institucionals i d'entitats socials del territori, han assistit a l'acte protagonitzat pel president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont. "El Prat és el pulmó econòmic del país i marca el camí que haurem de fer en el futur", ha destacat el cap de l'Executiu. Acompanyat per Jordi Morera, president de l'entitat organitzadora, l'associació El Prat Empresarial, Puigdemont ha posat en valor la capacitat d'obrir camí de El Prat, on ja és realitat el repte industrial de la Catalunya del futur: "la Catalunya industrial i moderna que volem s'està produint a El Prat".

Per la seva part, Morera ha demanat prudència a l'hora d'aplicar mesures que puguin dificultar el creixement econòmic, sobretot, perquè les empreses s'estan encara recuperant: "us demanem que les mesures que puguin dificultar el creixement econòmic siguin les necessàries. Aquelles que no ho siguin, espereu que estiguem recuperats per poder tornar a l'estat del benestar en el seu esplendor".

Per concloure, el marc de la primera de, segurament, moltes nits d'empresaris ha servit per presentar el nou Premi a la trajectòria empresarial Vicente Baltasar, soci fundador de l'entitat; un premi que ha servit per homenatjar, a títol pòstum, la seva figura. La seva dona, Dolors Martí, i el seu fill, Carlos Baltasar, van recollir el premi.
Puigdemont: 'El Prat és el pulmó econòmic del país i marca el camí que haurem de fer en el futur'
Ampliar
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios