www.elllobregat.com
Exposició sobre l’oferta d’ensenyaments esportius a l’IIla Diagonal

Exposició sobre l’oferta d’ensenyaments esportius a l’IIla Diagonal

jueves 04 de mayo de 2017, 03:45h
L’Escola Catalana de l’Esport (ECE), depenent del Consell Català de l’Esport, col·labora en l’exposició ’El teu esport. La teva professió’, centrada en els ensenyaments esportius tant de grau mitjà com de grau superior que s’imparteixen als centres docents de Catalunya, que es podrà visitar fins el 13 de maig a l’Illa Diagonal de Barcelona.

La mostra, organitzada pel Departament d’Ensenyament, vol donar resposta a la creixent demanda de tècnics qualificats en les professions d’entrenadors, directors i coordinadors esportius per tal de dirigir activitats esportives d’alt rendiment i activitats esportives relacionades amb el lleure o altres sectors, actualment amb un alt nivell d’inserció laboral. El creixement de l’oferta d’aquests ensenyaments és proporcional a la demanda del mercat de treball, per tal d’absorbir les sol·licituds dels sectors empresarials de l’àmbit de l’esport.

La mostra pretén alhora difondre entre els joves l’oferta diversa i especialitzada d’ensenyaments esportius de les 14 disciplines esportives amb les seves especialitats (Atletisme, Bàsquet, Busseig esportiu, Esgrima, Espeleologia, Esports d’hivern, de muntanya i escalada, Futbol, Futbol Sala, Handbol, Hípica, Judo i defensa personal, Piragüisme, Salvament i Socorrisme i Vela). Actualment, hi ha més de 4.630 alumnes matriculats en els 64 centres d’arreu de Catalunya en les diferents disciplines esportives de grau mitjà i grau superior. III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios