www.elllobregat.com
Els sis nous guanyadors de la III Edició dels Premis El Llobregat
Ampliar
Els sis nous guanyadors de la III Edició dels Premis El Llobregat (Foto: Sergi Ramos)

Jesús Vila, Núria Marqués, Frederic Cano, SOS Delta, Molins Acull i l’entitat pratenca GATS, nous guanyadors dels Premis El Llobregat

Reportatge fotogràfic de Sergi Ramos

viernes 05 de mayo de 2017, 11:35h
La publicació comarcal del Baix Llobregat i L’Hospitalet celebra la tercera edició dels seus guardons a l’Auditori del Cèntric de El Prat | Més de dues-centes persones assisteixen a la gala de El Llobregat, que s’ha convertit en “un autèntic mirall del Baix Llobregat i L’Hospitalet”

El Llobregat ja té els seus nous guardonats d’aquest 2017. La publicació comarcal del Baix Llobregat i L’Hospitalet ha celebrat, aquest 4 de maig a l’Auditori del Cèntric de El Prat, la seva gala de la tercera edició dels Premis El Llobregat per reconèixer, novament, la feina de sis persones o entitats vinculades al territori.

En concret, el periodista hospitalenc Jesús Vila (Premi periodístic Aigües Cristal·lines); la nedadora paralímpica de Castellví de Rosanes Núria Marqués (Premi a la Major Crescuda); el director i fundador d’ETV, Frederic Cano (Premi Cabal Amazònic a la trajectòria); SOS Delta del Llobregat (Premi a l’Afluent Verd); Molins Acull (Premi Aigües Braves) i l’entitat pratenca GATS (Premi Riba Solidària) han estat els nous guanyadors d’aquesta consolidada festa del territori.

Es sumen així a la llista de ‘profetes’ del Baix de El Llobregat, que ja compta amb un total de 18 guanyadores en aquests tres anys de premis: Jordi Évole, Karra Elejalde, Manel Esteller, Sonia Corrochano, Cristina Manresa, Francesc Casbas, Associació Educativa Itaca, Banc dels Aliments, Ecologistes en Acció, Fundació El Llindar, Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat i Associació d’Aturats Majors de 50 anys van ser els anterior guardonats.

L’acte ha comptat amb una important representació institucional de dins i fora del territori, entre ells, el subdelegat del Govern d’Estat a Catalunya, Emilio Ablanedo; el director del Consell Català de l’Esport, Antoni Reig; l’alcalde de El Prat, Lluís Tejedor, que va realitzar l’obertura institucional de l’acte, i alcaldes i alcaldesses de la resta del territori (Viladecans, Gavà, Sant Feliu de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts i El Papiol); regidors de tot el Baix Llobregat i L’Hospitalet; representants de les administracions supramunicipals (Diputació de Barcelona i AMB), així com les primeres espases del món patronal (PIMEC i Aeball); sindical (UGT, CCOO i USOC), acompanyats de destacades persones vinculades al teixit empresarial, social i cultural.

En total, més de dos-cents assistents que fan d’aquesta festa un mirall del Baix Llobregat i L’Hospitalet: “Més enllà de ser la festa del nostre mitjà de comunicació, la gala s’ha consolidat com una gran festa de tot el Baix Llobregat i L’Hospitalet i, per tant, creiem que, d’aquesta manera, també fem comarca”, ha dit el director de El Llobregat, Imanol Crespo.

Treball en equip i en xarxa

El Llobregat va néixer a l’abril de 2006 i des d’aleshores porta 123 edicions impreses publicades de manera ininterrompuda, a més de la seva edició digital elllobregat.com. La gala serveix, doncs, per fer balanç de l’any i, sobretot, plantejar nous reptes de futur. En aquest sentit, Crespo ha destacat, enguany, el valor fonamental del treball en equip i en xarxa. I és que la publicació ha realitzat en els darrers anys fins a una quinzena d’acords, des de GestXXI i BCN Content Factory, fins els més recents amb La Xarxa o La Vanguardia. És, sens dubte, la principal novetat en el darrer any de la publicació.

Des de setembre, El Llobregat es distribueix encartat, el primer divendres de cada mes, dins del diari del Grupo Godó tant en punts de venda com per subscriptors, gràcies “a un acord que, a punt d’arribar al seu primer any, podem dir que estem encantats i que celebrem enormement”, ha dit Crespo en una gala que ha comptat amb Juan Carlos Ruedas, director de Màrqueting de La Vanguardia.

De cara al futur, El Llobregat ha anunciat un enfortiment dels continguts del seu digital, per primera vegada, a través d’una plataforma de pagament amb informacions exclusives en la que ja es treballa.

El Llobregat, premiat com el millor gratuït d’Espanya a l’any 2015 per l’Associació d’Editors Espanyols de Publicacions Periòdiques (AEEPP), és considerat el mitjà comarcal imprès de referència al territori, segons, també, una enquesta a professionals realitzada pel Centre d’Estudis, en el marc del Congrés ‘El Baix Llobregat a Debat’.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (3)    No(0)

+
0 comentarios