www.elllobregat.com
Sant Feliu ja olora a rosa
Ampliar

Sant Feliu ja olora a rosa

martes 09 de mayo de 2017, 09:41h

La capital del Baix Llobregat celebra les seves tradicionals Festes de Primavera amb la 59ª Exposició Nacional de Roses com a principal atractiu

Sant Feliu de Llobregat s’omple de color aquest cap de setmana amb les tradicionals Festes de Primavera de la ciutat, que acullen la 59ª Exposició Nacional de Roses. Més de 10.000 roses de més de 300 varietats diferents ompliran d’aroma i color tot el recinte de Palau Falguera, per dins i per fora, on s’exposaran les nombroses composicions florals, per cert, d’una gran bellesa. En aquest sentit, a diferència d’altres anys, les exposicions tindran llibertat temàtica.

A més, es podrà assistir a diferents conferències i demostracions al voltant de l’art floral; participar a tallers amb la rosa com a protagonista; concursos de roses i gaudir de visites guiades al parc Roserar de Dot i de Camprubí, un parc temàtic de la rosa d’1,7 hectàrees que acull 20.000 roses de 400 varietats diferents al barri de les Grases.

La gastronomia aportarà la principal novetat d’enguany amb demostracions de cuina en el marc de ‘La Cuina de les Roses’ que, a la mateixa Exposició, elaborarà en directe receptes on les roses són l’ingredient estrella. De la mateixa manera, com ja s’ha fet en anys anteriors, restaurants i pastisseries de la ciutat oferiran la seva pròpia proposta amb la flor com a protagonista.

En paral·lel a la coneguda Exposició Nacional de Roses, Sant Feliu celebra també la 38ª edició de la Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat, que omplirà els carrers de la capital de la comarca amb parades de productes de tota mena per fer de Sant Feliu el millor aparador comercial. En aquest sentit, la Fira repetirà amb el ‘Tendències Street’, engegat l’any passat, i que ofereix activitats i demostracions a l’aparador del carrer de Laureà Miró, 187.

El pregó, que es celebrarà aquest divendres a les 19 hores, a l’Auditori de Palau Falguera, anirà a càrrec de l’actor santfeliuenc Joan Dausà, que donarà el tret de sortida a tot un cap de setmana ple d’activitats culturals, esportives i de lleure.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios