www.elllobregat.com
Les Banderes Blaves només ondejaran a les platges de Castelldefels
Ampliar

Les Banderes Blaves només ondejaran a les platges de Castelldefels

martes 09 de mayo de 2017, 19:28h
Les tres platges de la ciutat reediten el tradicional distintiu de qualitat, mentre que Gavà perd l’aconseguit el passat estiu

Com és habitual a les portes de l’estiu, ja coneixem quines seran les platges que comptaran amb el tradicional distintiu de qualitat de la Bandera Blava durant aquest 2017, una llista que enguany no afavoreix especialment la nostra comarca.

A diferència d’anys anteriors on platges de El Prat, Viladecans o Gavà havien estat reconegudes per aquest reconeixement de la FEE (Fundació d’Educació Ambiental) amb la col·laboració de l’Adeac (Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor), durant aquest 2017 només serà Castelldefels el municipi que compti amb la Bandera Blava a les seves platges.

Seran, això sí, les tres platges de la ciutat més meridional del Baix Llobregat; és a dir, La Pineda, Lluminetes i la platja Del Baixador. Perd, d’aquesta manera, el distintiu Gavà, que l’havia recuperat l’any passat. Pel que fa l’àmbit metropolità, seran catorze platges les que comptaran amb la Bandera Blava: Barcelona (6), El Masnou (2), Badalona (3), a més de les tres de Castelldefels.

El jurat internacional ha concedit a Catalunya un total de 119 banderes, de les quals 95 són per a platges i 24 per a ports esportius. En aquest sentit, dues banderes estaran al Port Ginesta, a la frontera entre Castelldefels i Sitges, i al Port del Garraf.

El guardó, de referència internacional, valora i premia factors com la gestió ambiental, la seguretat, les instal·lacions, la informació, la prestació dels serveis, l’educació ambiental, així com la qualitat de l’aigua, que ha de ser excel·lent absolutament a totes les mostres.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios