www.elllobregat.com
La Fira Avícola Raça Prat podria canviar d’ubicació aquest mateix any
Ampliar

La Fira Avícola Raça Prat podria canviar d’ubicació aquest mateix any

martes 16 de mayo de 2017, 18:20h
L’Ajuntament inicia la urbanització de l’exterior de la Granja de la Ricarda amb la intenció de reubicar la festa local

Tot i que han passat molts anys des del canvi d’ubicació de la Fira Avícola Raça Prat de l’Avinguda Montserrat al pàrquing de Cal Gana, l’actual emplaçament és provisional igual que, precisament, el pàrquing que ocupa. Per aquest motiu, més aviat que tard arribarà un nou canvi d’ubicació que podria ser, fins i tot, aquest any.

L’Ajuntament de El Prat ha iniciat el procés d’urbanització de la zona de la Granja de la Ricarda, entre el barri de la Barceloneta i la carretera de la platja, amb la intenció de celebrar la fira avícola en aquest espai. D’aquesta manera, s’acabaria el procés de recuperació d’aquest espai, reconstruït fa vuit anys.

En concret, les noves obres estan posant a punt l’edifici i urbanitzant tot el seu exterior, amb una superfície aproximada de 18.000 metres quadrats. Segons fonts municipals, una tanca extraïble envoltarà el recinte exterior, en alineació amb els dos patis, mentre que una gran franja de terreny quedarà fora de la tanca i serà un espai públic sempre accessible.

El paviment serà de formigó, amb forats per on creixerà la gespa, combinat amb altres zones de sauló. A més, hi haurà un aparcament arbrat, ubicat a la zona sud de l’edifici. En aquest sentit, el canvi d’ubicació podria posar punt i final als problemes d’aparcament i mobilitat que durant els dies previs i posteriors a la fira es donen a la ciutat.

Segons el Govern local, les obres estaran acabades el mateix mes d’agost, el que permetria tenir l’espai a punt per celebrar la fira, com sempre, a meitat del mes de desembre.

La Fira Avícola Raça Prat podria canviar d’ubicació aquest mateix any
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(1)

+
0 comentarios