www.elllobregat.com
Presentació de Sant Feliu com a primera capitalitat del bàsquet femení 2017, al passat mes de febrer
Ampliar
Presentació de Sant Feliu com a primera capitalitat del bàsquet femení 2017, al passat mes de febrer (Foto: Imanol Crespo)

Sant Feliu acull, aquest cap de setmana, la Final a 4 de la Copa Catalunya femenina de bàsquet

miércoles 17 de mayo de 2017, 10:54h
El Barça CB Santfeliuenc és, a priori, el favorit per guanyar la competició

Barça CB Santfeliuenc, Platges Mataró, Bàsquet Draft Gramenet i Cerdanyola - Vila Universitària. Tots quatre equips lluitaran, aquest cap de setmana, a Sant Feliu de Llobregat, pel títol de la Copa Catalunya de Bàsquet Femení, que l'any passat es va endur el Joventut Les Corts. La competició s'emmarca en els actes de la ciutat com a Capitalitat del Bàsquet Femení 2017 i arrencarà dissabte a les 18h amb la disputa de la primera semifinal entre el Barça CBS i el Platges Mataró.

El conjunt blaugrana, dirigit per Mateo Rubio, és el gran favorit, ja que, a més de ser l'amfitrió, arriba com a primer classificat. L'equip de Mataró, en canvi, accedeix en finalitzar la fase regular en quarta posició.

L'altra semifinal, a partir de les 20h, enfrontarà el Bàsquet Draft Gramenet amb el CBF Cerdanyola - Vila Universitària. El Draft arriba a la cita com a segon classificat de la lliga regular, mentre que l'equip vallesà, entrenat per Pili Bilbao, va acabar en tercer lloc del grup 3 femení. Diumenge, a les 12.30h, es disputarà la gran final.

La Final a 4 de Copa Catalunya femenina es jugarà al Palau Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat i es podrà veure en directe a través de les televisions locals, el canal 159 de Movistar+ i en 'streaming' a través de la web de La Xarxa. Per xarxes, es podrà seguir amb l'etiqueta #F4CopaCatBQ.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios