www.elllobregat.com
Anfruns, a l'esquerra, durant l'acte celebrat a Sant Feliu
Ampliar
Anfruns, a l'esquerra, durant l'acte celebrat a Sant Feliu

El comissari Carles Anfruns, nou cap de la Regió Policial Metropolitana Sud de Mossos d’Esquadra

jueves 18 de mayo de 2017, 09:46h

Anfruns, fins ara a la Comissaria de Coordinació Territorial, substituirà a Cristina Manresa, que marxa a dirigir la Regió Metropolitana Nord després de vuit anys al càrrec

El Baix Llobregat i L’Hospitalet ja tenen, formalment, nou lideratge policial a Mossos d’Esquadra. El comissari Carles Anfruns ha pres possessió com a nou cap de la Regió Policial Metropolitana Sud i, per tant, agafa el relleu de la comissària Cristina Manresa que, després de vuit anys al càrrec, passa a dirigir la Regió Metropolitana Nord del cos.

El canvi es dóna en el marc d’una nova onada que reestructura, com és habitual, els diferents comandaments de la policia catalana, entre ells, el de la Regió Sud que engloba les comarques del Baix Llobregat, l’Alt Penedès, el Garraf i la ciutat de L’Hospitalet.

L’acte de pressa de possessió, que ha comptat amb la presència del director general de la Policia, Albert Batlle, i del Major dels Mossos, Josep Lluís Trapero, s’ha celebrat a la seu central de la Regió, a la comissaria de Sant Feliu de Llobregat, on Anfruns ha posat en valor el treball en equip i el respecte per oferir un servei de qualitat. Per la seva part, Manresa ha qualificat la Regió Sud de referent de seguretat al territori, condició que ha reforçat en el darrer any amb una baixada del 2,45% dels fets delictius.

Anfruns, nascut a Granollers i llicenciat a psicologia, és membre del cos de policia des de l’any 1990 i ha estat, entre altres càrrecs, intendent i cap de l’Àrea Bàsica Policial de Mossos a Terrassa i número dos a la Comissaria de Coordinació Territorial, càrrec que ocupava en l’actualitat. D’aquesta manera, aquesta serà la seva estrena al front d’una regió policial, però, també, com a comissari, rang que va aconseguir, aquest mes de febrer, després de ser escollits entre els vuit de 35 candidats que es van postular.

El comissari Carles Anfruns, nou cap de la Regió Policial Metropolitana Sud de Mossos d’Esquadra
Ampliar
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios