www.elllobregat.com
Sant Boi marxa de festa pels barris

Sant Boi marxa de festa pels barris

miércoles 24 de mayo de 2017, 17:44h
La ciutat baixllobregatina celebra, des del 26 de maig fins al 2 de juliol, cinc festes de barri consecutives: Centre-Vinyets, Camps Blancs, Marianao, Ciutat Cooperativa-Molí Nou i Casablanca

La Capvuitada, festa tradicional del Centre de Sant Boi, Vinyets i Molí Vell, serà la primera de les cinc festes de barri que des d’aquest 26 de maig i fins el 2 de juliol es celebraran a la ciutat baixllobregatina. Després de la gran Festa Major, aquestes festes de proximitat i que tenen l’objectiu primordial de fer comunitat s’han consolidat com una de les ocasions perfectes per sortir al carrer, ocupar l’espai públic i gaudir, en definitiva, del barri.

Com a novetat d’enguany, Sant Boi estrena imatge conjunta per totes les festes, això sí, amb diferents elements distintius de l’espai públic de cada barri o de les seves activitats més rellevants.

De la mateixa manera, el mapa dissenyat mostra el circuit festiu que des d’aquest cap de setmana, amb la Capvuitada, s’inicia, fins a acabar amb les festes de Casablanca (del 30 de juny al 2 de juliol. Abans s’hauran celebrat les del barri Camps Blancs (2-4 juny); les de Marianao (9-11 de juny) i les de Ciutat Cooperativa-Molí Nou (22-25 de juny).

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios