www.elllobregat.com
Una de les darreres reunions mantingudes, al març, entre la Generalitat i El Papiol, on es va reclamar la construcció d'aquest equipament
Ampliar
Una de les darreres reunions mantingudes, al març, entre la Generalitat i El Papiol, on es va reclamar la construcció d'aquest equipament

El Papiol comptarà amb un nou consultori local a l’any 2020

jueves 25 de mayo de 2017, 17:01h
Salut inverteix 1,2 milions d’euros per reemplaçar el que actualment funciona al soterrani de l’Ajuntament

L’Ajuntament de El Papiol i el Departament de Salut de la Generalitat han tancat avui un acord per construir un nou consultori local a la vila. Després de dos anys de reunions entre l’alcalde del Papiol, Joan Borràs, i els màxims responsables de la conselleria, el Govern de la Generalitat invertirà 1,2 milions d’euros que permetran substituir l’actual consultori ubicat al soterrani de l’Ajuntament, necessitat des de fa temps, segons fonts municipals.

El calendari previst és el de redactar el projecte en el que queda d’any, perquè es pugui licitar l’obra al 2018 i inaugurar el nou equipament al 2020. D’aquesta manera, els treballadors del centre veuran millorades les seves condicions laborals, a més de millorar el serveu de salut als veïns del Papiol.

El nou edifici tindrà una superfície de 500 metres quadrats i s’ubicarà al carrer del Dr. Trueta, a la denominada “illa sociosanitària” on ja està en funcionament un centre de dia i el casal d’avis.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios