www.elllobregat.com
Carcelén, mà dreta de Lluïsa Moret, passarà a ser el responsable polític de Coressa en neteja viària i jardineria
Ampliar
Carcelén, mà dreta de Lluïsa Moret, passarà a ser el responsable polític de Coressa en neteja viària i jardineria (Foto: Arxiu El Llobregat)

Sant Boi reordena el seu cartipàs municipal

viernes 26 de mayo de 2017, 19:44h
Les noves responsabilitats del Govern local entraran en vigor l’1 de juny

Arriba meitat de mandat i amb ell alguns canvis de responsabilitats en el Govern local de Sant Boi. Segons han acordat els grups en el govern (PSC i ICV-EUiA-MES), Salut Gonzàlez passarà a ser tinenta d’alcaldia d’Igualtat i Drets Socials després de sumar la coordinació d’actuació política sobre aquest camp a les responsabilitats que ja comptava com a regidora de Serveis Socials. Per la seva part, Laura Solís coordinarà a partir d’ara des d’Alcaldia els projectes estratègics del Pla de Govern i les polítiques d’Igualtat de Gènere i reforçarà la seva acció com a regidora del Districte Centre i Vinyets Molí Vell. Manté, en tot cas, la seva responsabilitat en Ocupació i Formació Ocupacional.

En l’àrea de Ciutat Sostenible, Ció Lerma afegeix la regidoria de Política Agrària a l’actual de Salut Pública i Tinença Responsable i Benestar dels Animals. D’aquesta manera, Josep Puigdengolas, que ja ha anunciat que deixarà la política amb aquest mandat, podrà centrar la seva actuació en la lluita contra els efectes del canvi climàtic al municipi.

Per acabar, la direcció política de CORESSA es redefineix -en el marc de reestructuració de les empreses municipals iniciat durant aquest mandat i la remunicipalització d’alguns serveis- amb José Ángel Carcelén com a responsable polític pel que fa la neteja viària i la jardineria, mentre que Puigdengolas ho serà en el camp de la recollida de residus. De la mateixa manera, la direcció tècnica l’assumirà el coordinador general de l’Ajuntament, Josep Maria Farreras.

Els canvis entraran en vigor el pròxim 1 de juny.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(1)

+
0 comentarios