www.elllobregat.com

El CAP Rambla Marina de L’Hospitalet posa en funcionament el nou servei de rehabilitació

martes 06 de junio de 2017, 18:06h
L'equipament sanitari acollirà, a partir de juliol, el gabinet de proves (cambra no midriàtica, audiometria, optometrista i campimetria)

L’Institut Català de la Salut trasllada, aquest 19 de juny, el servei de rehabilitació del CAP Just Oliveras al CAP Rambla Marina, ubicat en el número 264-280 del carrer que li dóna nom, segons el Departament de Salut, per millorar els espais d’aquesta unitat.

Amb un horari d’atenció al públic de 8 a 20 hores, la nova unitat podrà realitzar també rehabilitació de sol pelvià i rehabilitació respiratòria a una població de referència total de 147.325 habitants, corresponents als equips d’atenció primària del Centre, Sant Josep, Can Serra, Santa Eulàlia Nord, Santa Eulàlia Sud, Gornal i Bellvitge. En paral·lel, es continuarà oferint el servei al CAP Bòbila (Can Vidalet / Pubilla Casas).

L’edifici té una superfície de 800 metres quadrats distribuïts en dues plantes, sense barreres arquitectòniques i en una zona ben comunicada amb transport públic. De fet, al mateix CAP Rambla Marina, a mitjans de juliol, es traslladaran els gabinets de proves (cambra no midriàtica, audiometria, optometrista i campimetria).

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios