www.elllobregat.com
Molins de Rei se’n va de compres a la nit

Molins de Rei se’n va de compres a la nit

miércoles 07 de junio de 2017, 13:09h

Quasi un centenar i mig de botigues participen, aquest dissabte 10 de juny, a la tercera edició de la ‘Shopping Night – Nit de Comerç’

Amb dues edicions d’èxit com a precedent, Molins de Rei organitza, aquest 10 de juny, la tercera edició de la ‘Shopping Night’, ja consolidada com una de les cites fixes pel comerç de proximitat. Fins a 140 botigues de la vila sortiran al carrer durant la nit d’aquest dissabte per oferir els seus productes i serveis des de les 20 hores fins a la mitjanit. Quan tothom hauria de tancar és, precisament, quan comença aquesta festa que, plena d’activitats, farà de Molins un excel·lent mirall de la riquesa del seu teixit comercial.

Sector textil, calçat, forneries i pastisseries, joieries, establiments de videojocs, estancs, ferreteries, perfumeries, restaurants... Cap sector escapa a aquesta festa que fa tornar l’esperit de la Candelera als carrers de Molins per obrir l’estiu.

Pel que fa les activitats, hi haurà, com a la passada edició, dos escenaris principals: el de la plaça Catalunya i el de la plaça de la Creu. Al primer, hi haurà l’actuació musical del grup Wax & Boggie (20 hores); una desfilada de moda a càrrec de diferents establiments de la vila (22 hores) i una exhibició de ball a càrrec de l’Escola Associació de Veïns del Barri del Canal. Per la seva part, la plaça de la Creu començarà amb uns balls de Zumba amb Fitness Center (20 hores); una exhibició de ball a càrrec de ‘Ballpassió’ (20:30 h.); l’actuació amb veu i piano de Marina Ramos (21:15 h.); una mostra de Hip Hop i masterclass de Zumba amb ‘La Casa Urbana’ (21:45 h.); l’actuació del grup I Love Dance (22:30 h.) i, finalment, la del grup ‘Beapples’ (23 h.).

A més, cal recordar que és habitual que diferents botiguers es posin d’acord per dinamitzar, per exemple, el carrer que comparteixen i que, per tant, ofereixen les seves pròpies propostes.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios