www.elllobregat.com
Lluïsa Moret: “Exigim una resposta immediata per part de la subdelegació del govern a Catalunya per donar una solució a l’aturada de les obres de la C-245'
Ampliar

Lluïsa Moret: “Exigim una resposta immediata per part de la subdelegació del govern a Catalunya per donar una solució a l’aturada de les obres de la C-245"

viernes 28 de julio de 2017, 09:39h
El diputat socialista, José Zaragoza, ha presentat una PNL al Congrés a Madrid per tal de demanar la reobertura dels vials d’accés a Sant Boi i la signatura d’un conveni entre el Ministeri de Foment i la Diputació de Barcelona per a reprendre les obres.

A finals de maig representants dels ajuntaments de Sant Boi, Santa coloma de Cervelló, Sant Vicenç dels Horts i Torrelles de Llobregat i l’àrea d’Infraestructures Urbanes i Mobilitat de la Diputació de Barcelona i la Generalitat van mantindré una reunió amb el Ministeri de Foment a Madrid per tal de resoldre la situació generada al entrar en procés de creditors l’empresa Isolux Corasan, encarregada de les obres de connexió entre la Ronda Litoral i l’autopista A-16 (variant C-245).

El diputat socialista, José Zaragoza ha explicat que a la Proposta No de Ley “hem demanat al Ministeri que posi punt i final a aquesta intolerable situació de provisionalitat que pateix la ciutat i que ja dura massa temps”. A més, tal i com ha dit Zaragoza els i les socialistes demanen que “el Ministeri signi de manera immediata un conveni amb la Diputació de Barcelona per a realitzar de manera conjunta i simultània el projecte de desdoblament del ramal de connexió entre la BV-202 i la A2 i el projecte d’ampliació i millora de la rotonda de Sant Vicenç dels Horts”.

Tal i com explica l’alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, la socialista Lluïsa Moret, a més, el 20 de juliol els diferents ajuntaments, Diputació i Generalitat van ratificar una carta “exigint definitivament la represa de les obres, i provisionalment mentre no es reprenguin que es desenvolupin els dos compromisos que va assumir el ministeri: la reobertura dels vials d’entrada i sortida Sant Boi”. Una carta que es va lliurar al subdelegat del govern de l'Estat, que es va comprometre a respondre durant aquesta setmana, però que tal i com ha declarat Moret “avui dijous encara no tenim cap comunicació ni cap retorn, d’aquest exigència exercida des de totes les administracions públiques”.

Moret veu imprescindible que s’adoptin aquestes mesures “per evitar els col·lapsos a les hores puntes, que generen malestar als veïns i veïnes”. A més, tal i com ha explicat l’alcaldessa, a la carta es va exigir “la concreció d’un conveni de col·laboració entre el ministeri de foment i la diputació per a desenvolupar obres al pont i entrada a Sant Vicenç dels Horts per millorar les connexions”.

En aquest sentit, l’alcaldessa socialista ha assegurat de manera contundent que “esperarem resposta fins a finals de setmana i en cas que no en tinguem concretarem un pla d’acció de protesta per la situació produïda” i ha declarat que “les i els socialistes no pararem fins aconseguir que Foment compleixi els seus compromisos”.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
1 comentarios