www.elllobregat.com
El transport metropolità recupera la pràctica normalitat al servei

El transport metropolità recupera la pràctica normalitat al servei

Informació de serveis - Per AMB

viernes 18 de agosto de 2017, 09:08h
Les línies d'autobús que baixen per Rambles es desvien per la Via Laietana i les estacions de Catalunya i Liceu romandran tancades fins a les 13 hores

Després d’una nit en què les línies de transport públic metropolità que passen pel centre de Barcelona han sofert desviaments, a hores d’ara pràcticament tots els serveis funcionen amb normalitat, incloent autobús, metro, taxi i serveis no integrats. El perímetre de seguretat establert just després de l’atemptat ha quedat desactivat.

Malgrat això, les línies d’autobús que habitualment baixen per les Rambles segueixen desviant-se per la Via Laietana, per indicació de la Guàrdia Urbana.

Així mateix, a partir de les 8.45 i fins les 13.00 aproximadament, les estacions de metro de Catalunya (L1 i L3) i Liceu (L3) romandran tancades a causa de l’acte institucional de condemna dels atemptats, previst per a les 12.00. Això també afectarà puntualment a les línies d’autobús que circulen per la plaça Catalunya, així com a la parada del servei Aerobús.

Durant tota la nit, el servei Nitbus ha mantingut la seva gratuïtat per tal d’ajudar al desplaçament dels afectats per l’atemptat.

Es continuarà informant de les incidències derivades. Per a informació actualitzada i detallada, consulteu els perfils de Twitter @AMBmobilitat i @TMBinfo.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios