www.elllobregat.com

El 16-S, L’Hospitalet protesta contra el PDU-Granvia

Por Khristian Giménez
viernes 01 de septiembre de 2017, 02:51h
“On ells veuen hotels, creixeran clavells”. Aquesta frase resumeix gràficament l’aposta de l’Assemblea No Més Blocs contra els plans de la Generalitat i l’Ajuntament de L’Hospitalet per a desenvolupar el Pla Director Urbanístic Granvia-Llobregat, més conegut com a PDU Granvia.

Si ets dels que prefereixen la natura al “totxo”, dels que volen un L’Hospitalet amb menys densitat de població, amb menys trànsit, menys contaminació. Si ets dels que creu que ni Bellvitge ni l’Hospitalet necessiten més hotels, més gratacels, més ciment ni més carreteres. Si ets dels que prefereixen que Cal Trabal es connecti amb el seu ecosistema natural del Delta del Llobregat i els terrenys s’integrin al Pac Agrari del Baix Llobregat, per sobre de la construcció artificiosa d’un nou parc urbà. Si vols defensar els últims espais de biodiversitat de la ciutat i protegir les reserves hídriques del nostre aqüífer i també l’entorn sanitari al voltant de l’Hospital de Bellvitge.

En definitiva, si vols un L’Hospitalet pensat per a les persones, per sobre dels interessos especulatius de grans propietaris i especuladors, el dissabte 16 de setembre tens una data que marcar al calendari: Manifestació convocada per No Més Blocs a les 18.30h al Parc de Bellvitge.
Perquè, tot i que des de CUP-Poble Actiu l’Hospitalet vam presentar amb ERC i DEPANA un contenciós administratiu davant dels tribunals per a aturar aquest PDU; i també hem treballat perquè al Parlament de Catalunya s’aprovés una resolució demanant-ne la seva aturada, al nostre grup municipal estem convençudes que, només als carrers i amb la lluita de les veïnes, podrem aturar definitivament aquest macro-projecte urbanístic que vol canviar per sempre el model de ciutat de L’Hospitalet i omplir la butxaca d’alguns amb profitoses operacions especulatives i grans construccions.

No podeu faltar a la cita! Des de CUP-Poble Actiu l’Hospitalet us esperem el 16 de setembre al Parc de Bellvitge, per a cridar juntes No al PDU-Granvia. No volem més blocs, ni a Bellvitge ni enlloc. III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios