www.elllobregat.com

La JNC de L'H creu que a l'Ajuntament li calen nous aires

En Cristian Monforte, President de l'Agrupació Comarcal de la JNC de L'H
En Cristian Monforte, President de l'Agrupació Comarcal de la JNC de L'H
miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
L’agrupació Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) de l’Hospitalet s’han plantat avui davant l’ajuntament de la ciutat amb ventiladors i una maleta escenificant, així, que “després de 32 anys de govern socialista calen nous aires a l’Ajuntament de l’Hospitalet”.
L'Hospitalet, 5 de maig- Amb aquestes paraules ho ha expressat el president comarcal de l’agrupació hospitalenca de la JNC, en Cristian Monforte. Segons ell, “32 són massa anys al davant d’un ajuntament” i, en conseqüència, “governen la ciutat com si fos casa seva i això cal canviar-ho”. Per aquest motiu, “hem portat una maleta, perquè creiem que és el moment que agafin els seus estris i deixin pas a nous aires, noves formes de governar”.

Monforte ha citat, com a exemples de la necessitat d’aquesta renovació, el fet que “els joves hospitalencs no es queden a viure a la ciutat i, això, la segona ciutat més important de Catalunya no s’ho pot permetre”i “que tenim més de 22.000 persones aturades i cal que tinguem un govern que sigui capaç de donar-hi resposta”.

Per tot això, la JNC de l’Hospitalet aposta “pel canvi en positiu, per la Meritxell Borràs”.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (5)    No(0)

+
0 comentarios