www.elllobregat.com
L’Institut El Castell d’Esparreguera oferirà la modalitat de batxillerat d’arts escèniques, música i dansa

L’Institut El Castell d’Esparreguera oferirà la modalitat de batxillerat d’arts escèniques, música i dansa

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
El proper curs 2012-2013 l’Institut El Castell d’Esparreguera (Baix Llobregat) oferirà la modalitat de Batxillerat d’Arts Escèniques, Música i Dansa. Fins ara, l’únic centre de la nostra comarca on era possible cursar aquest Batxillerat era l’Institut Baldiri Guilera, del Prat de Llobregat.
Altres centres on podien matricular-se els estudiants del Baix Llobregat i l’Anoia eren a les poblacions de Terrassa, Sabadell o Barcelona.

Aquesta és, doncs, una molt bona notícia per a l’alumnat i les famílies de la nostra comarca que estiguin interessades en cursar aquesta via de Batxillerat. És també una gran notícia per a la població d’Esparreguera, on ja existeix una llarga tradició teatral, artística i musical, així com un teixit cultural molt destacable: El Patronat de La Passió, la Fundació Lola Lizaran, Tramateatre, l’Escola Municipal de Música i Dansa, l’Orquestra de la Passió, la Banda Municipal i altres nombroses entitats fan de la nostra població un context immillorable per ubicar aquests ensenyaments.

Les matèries de modalitat que s’imparteixen al Batxillerat d’Arts Escèniques, Música i Dansa són aquelles que estan relacionades amb la posada en escena, incloent-hi tots els elements que la fan possible: coneixement i interpretació d’obres vocals i vocals instrumentals de totes les èpoques i estils, coreografies i escenografia. Aquestes competències es treballen a les matèries de modalitat, que en aquests moments està previst que siguin Llenguatge i Pràctica Musical, Arts Escèniques, Anàlisi Musical I i II i Cultura Audiovisual. A banda, algunes d’aquestes matèries ponderen en la fase específica de selectivitat per a diverses carreres universitàries de la branca d’Arts i Humanitats, així com de la branca de Ciències Socials i Jurídiques.

L’Institut El Castell impartirà algunes d’aquestes matèries a les excel·lents instal·lacions amb què compta l’Escola Municipal de Música i Dansa d’Esparreguera, gràcies als acords de col·laboració entre l’Ajuntament i el Departament d’Ensenyament. Des d’aquí convidem a visitar-nos a tots aquells que vulguin conèixer el nostre projecte.

Redacció ||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios