www.elllobregat.com
Interessos de ICV-EUiA en les ajudes a Sant Miguelito (Nicaragua)

Interessos de ICV-EUiA en les ajudes a Sant Miguelito (Nicaragua)

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
El grup municipal de Plataforma per Catalunya a l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ha denunciat les ajudes contínues que s’han atorgat a la ciutat nicaragüenca de San Miguelito durant els últims anys a través de l’Associació d’Amistat San Miguelito.
El portaveu de la formació identitària al municipi, David Parada, ha assegurat que “aquesta entitat té llaços polítics i familiars amb els regidors d’ICV-EUiA a la ciutat de Sant Boi ja que tant la presidenta com la tresorera de l’Associació anaven a les llistes electorals de ICV-EUiA”, i ha qüestionat l’ètic d’aquest vincle.

El grup identitari ha manifestat el seu malestar amb la partida pressupostària de Cooperació, Solidaritat i Pau, xifrada en 398.666 euros, que suposa l’1% del pressupost municipal. Parada ha manifestat que “aquesta desorbitada partida contrasta amb la destinada a menjadors socials per a la gent gran de la nostra ciutat, que és de només 42.000 €, o el foment de l’ocupació a Sant Boi, que és de 213.472 euros i no 3’5 millones de euros como dice el Ayuntamiento que miente como ya nos tiene acostumbrados de forma inadmisible”.

El regidor santboià afirma que “no entenem que un Ajuntament hagi de fer les funcions de Ministeri d’afers exteriors o es dediqui a subvencionar projectes a l’estranger quan la nostra ciutat és la població amb més aturats del Baix Llobregat amb un total de 8.425 persones desocupades”.

David Parada s’ha mostrat especialment crític amb la partida destinada a la instal·lació d’una antena de 10.000 € per sufragar la posada en marxa d’una ràdio a San Miguelito, perquè segons el portaveu identitari “l’equip de govern local (PSC+ICV-EUiA) argumenta que no hi ha recursos per posar una antena de similars característiques a Sant Boi que solucioni el problema de la pèssima sintonització de la ràdio local”.

Redacció ||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (5)    No(2)

+
0 comentarios