www.elllobregat.com
Dos-cents treballadors i delegats sindicals es manifesten a les portes de l’antiga Printer de Sant Vicenç dels Horts

Dos-cents treballadors i delegats sindicals es manifesten a les portes de l’antiga Printer de Sant Vicenç dels Horts

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
Els treballadors de Rotocayfo, antiga Printer, han convocat aturades durant el mes de maig en els tres torns de matí, tarda i nit. Demanen que es garanteixi el futur de la planta al municipi.
Ahir es van manifestar a l’entrada de la planta i van comptar amb membres de l’equip de govern local, que van assistir per donar suport als treballadors i acompanyar-los en els tràmits que necessitin realitzar davant les administracions supramunicipals.

A més, delegats sindicals de les Arts Gràfiques es van reunir prèviament a Cornellà, per avaluar la situació del sector. Després van marxar cap a la porta de l’antiga Printer, per acompanyar els treballadors que s’hi manifesten des de fa dos mesos.

L’empresa va anunciar a l’abril que es despenjava del conveni col·lectiu pactat a la fàbrica de Sant Vicenç dels Horts, tal com permet la nova reforma laboral. Això suposa que les empreses d’Impresia Ibérica a Sant Vicenç passaran a regular les relacions amb la plantilla d’acord amb una proposta de conveni presentada per l’empresa.

Segons el president del comitè d’empresa de Rotocayfo, Miguel Villalón, en l’últim any, des que Printer va vendre l’empresa, s’han perdut un centenar de llocs de treball a la planta de Sant Vicenç dels Horts.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios