www.elllobregat.com

L’associació de veïns de la Rierada tindrà seu social

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
L’Ajuntament i l’Associació de veïns de la Rierada arriben a un acord per la cessió del local d’una antiga escola tancada des de fa dècades. Segons el president de l’associació, Pedro Royo, “es finalitza una reivindicació que s’ha allargat durant més de 30 anys” fins aconseguir-ho.
L’antiga escola de la Rierada, sense ús des de fa més de trenta anys, ha passat a ser propietat de l’Associació de Veïns del barri de la Rierada. L’Ajuntament de Molins de Rei i l’associació han arribat a un acord pel qual els terrenys passen a ser propietat de l’entitat d’un dels barris de muntanya de Molins de Rei.

D’aquesta manera, s’acaba amb una “reivindicació història” dels veïns de la Rierada segons ha dit el seu president, Pedro Royo, qui també ha assegurat que aquesta reivindicació “va causar discussions” amb l’anterior govern municipal format per Iniciativa, Esquerra i CiU. La seva associació porta reclamant una seu social des de fa gairebé trenta anys però especialment durant l’última dècada, quan més van insistir i es van trobar amb la negativa del govern municipal.

L’equipament que passarà a ser utilitzat per l’Associació de Veïns de la Rierada porta més de 30 anys sense cap ús i no es troba en condicions de poder fer-se servir en aquests moments ja que és necessària una rehabilitació. Aquesta anirà a càrrec de la pròpia Associació de Veïns que, segons Royo, tindrà un cost aproximat de 37.000 euros, amb la intenció d’estar acabada pel proper mes d’agost.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios