www.elllobregat.com
La Fundació Aena premia l’escola Can Massallera

La Fundació Aena premia l’escola Can Massallera

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
En la primera edició del “Repte Aeroports Verds” a l’Aeroport de Barcelona-el Prat. El projecte guanyador ha sigut presentat per alumnes de 5è de primària de l’escola de Sant Boi de Llobregat. Aquesta iniciativa ha ajudat a descobrir als més petits com es gestiona de manera sostenible un aeroport mitjançant tallers i visites a les seves instal·lacions.
L’escola Can Massallera de Sant Boi de Llobregat ha estat la guanyadora de la primera edició del “Repte Aeroports Verds” a l’Aeroport de Barcelona-el Prat, promogut per la Fundació Aena. El projecte premiat, titulat “¿Com podem evitar els accidents aeris produïts per les aus?”, es centra en reduir l’impacte d’aus a les aeronaus, presentant originals propostes, com posar en els avions uns sistema d’alarma que les allunyin de les zones més problemàtiques.

L’Aeroport de Barcelona-el Prat està ubicat entre dues reserves naturals, pel que està especialment sensibilitzat en temes de protecció del medi ambient. Amb aquest projecte, els alumnes han conegut de primera mà la importància de les infraestructures aeroportuàries a la societat i el seu destacat paper en la protecció del medi ambient.
La Fundació Aena premia l’escola Can Massallera
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios