www.elllobregat.com
Plataforma per Catalunya denuncia un presumpte tracte de favor a un regidor del PSC en la concessió del cinema municipal Can Castellet de Sant Boi

Plataforma per Catalunya denuncia un presumpte tracte de favor a un regidor del PSC en la concessió del cinema municipal Can Castellet de Sant Boi

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
El portaveu de Plataforma per Catalunya a l’Ajuntament, David Parada, ha forçat la creació d’una comissió d’investigació que s’obrirà a finals de desembre per investigar la concessió del cinema municipal.
Parada ha manifestat a EL LLOBREGAT que: “aquest últim cas posa en evidència la gestió de l’equip de govern de l’Ajuntament de Sant Boi”, comandat per l’alcalde Jaume Bosch (PSC) i el regidor Luis Pérez (ICV)”.

En el passat ple municipal Plataforma per Catalunya va posar en dubte la transparència en el procés de concessió dels cinemes de propietat municipal, atorgada fa dos anys a l’empresa NICTALIA SL.

El projecte global, que incloïa la urbanització de la zona i l’edifici adjacent, va tenir un cost de 5 milions d’euros per a les arques municipals, “una inversió irrecuperable –ha declarat el portaveu identitari— a causa del poc atractiu que té la ubicació del cinema, situat en una zona en la qual l’aparcament és una tasca difícil i que a més no compta amb locals de restauració propers”.

Els tres regidors de Plataforma per Catalunya en la localitat han manifestat la seva especial preocupació perquè l’empresa concessionària pertany a Francisco García Guinartal, regidor del PSC a l’Ajuntament de Pallejà, responsable polític de l’àrea de política Territorial i Transport en el Consell Comarcal del Baix Llobregat, i alhora membre de l’executiva comarcal del PSC.

A més, Parada ha revelat que encara que l’empresa NICTALIA SL dóna beneficis, “un acord absurd ha impedit el consistori rebre un sol euro fins al moment”. De la mateixa manera ha subratllat que “hi ha diverses incògnites que el consistori haurà d’aclarir, com per exemple, qui està pagant els serveis de l’equipament”.

Parada ha assegurat que “aquest és un nou exemple més d’amiguisme polític i tripijocs en l’administració que posa de manifest les males pràctiques que l’Ajuntament està duent a terme. Hi ha indicis que podria haver-hi un tracte de favor polític en el procés de concessió de la llicència i esperem llançar llum en el cas en les properes setmanes”.

Redacció ||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (3)    No(0)

+
0 comentarios