www.elllobregat.com

L’Hospitalet posa la primera pedra del nou Mercat de la Florida

L’Hospitalet posa la primera pedra del nou Mercat de la Florida
miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h

L’Hospitalet de Llobregat ha iniciat les obres del nou Mercat de la Florida, un ampli complex que pretén impulsar el petit comerç del barri. El projecte del nou mercat, que s’aixeca al mateix solar de l’antic edifici, té 18.089 metres quadrats de superfície, distribuïts en cinc plantes, entre elles, dues reservades per l’aparcament de 132 vehicles i deu motocicletes. El mercat disposarà d’un total de 105 mòduls de sis metres quadrats pera a parament de la llar i equipament de la persona i 44 mòduls de 12 o 15 metres quadrats reservats per alimentació. A més, el nou Mercat de la Florida tindrà un supermercat i diferents serveis com ara una compactadora de residus.

El projecte està finançat per l’operador que ha obtingut la concessió del supermercat i del pàrquing, Mercadona, que aporta 5 milions d’euros; pels paradistes i l’Ajuntament de L’Hospitalet. Un cop comenci a funcionar el mercat, Mercadona pagarà 4.500 euros mensuals en concepte de cànon i 2.160 euros mensuals per al manteniment de les zones comunes de l’edifici.

Es té previst que les obres finalitzin d’aquí a dos anys i mig. Durant aquest temps hi haurà algunes afectacions sobretot en termes de mobilitat, ja que el projecte preveu el desmantellament del mercat provisional i la urbanització de l’espai alliberat a l’avinguda de la Primavera. A més, s’aprofitarà per millorar la xarxa de clavegueram.

 

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios