www.elllobregat.com

El CB Gavà estrena programa pioner en mediació

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h

El Club Bàsquet Gavà iniciarà, a partir d’aquest mes, un programa de mediació en l’àmbit educatiu i esportiu que desenvoluparà juntament amb la Universitat Pompeu Fabra.

 El Pla de Mediació i Convivència, pioner al país, consisteix en tres fases.

La primera, inicial, serà la diagnosi inicial i el procés de sensibilització, fase que s’allargarà tot el 2014 per la precaptació de mediadors. Al proper any, es farà la formació i la posada en marxa del pla amb l’objectiu de fer una selecció de personal del club. Ja al 2016, es durà a terme la coordinació i la supervisió del centre de mediació al propi club, la supervisió dels casos amb reunions grupals de mediadors i es designarà els futurs mediadors.

Així valorava el nou programa de Mediació el president del CB Gavà, Josep Maria Barrabés: “El club, conscient de la realitat existent a la nostra societat, on apareixen conflictes que trenquen la convivència o les relacions interpersonals, vam considerar que la posada en marxa d’un pla de mediació ens ajudarà a gestionar de manera adequada aquests conflictes, utilitzant-los com una eina que ens permeti aprendre a conviure des de la col·laboració, el diàleg i el compromís. Apostem per solucionar els conflictes que puguin sorgir des del diàleg i facilitar que el Club sigui un espai de convivència”.

Per la seva part, a l’acte va assistir l’alcaldessa de la ciutat, Raquel Sánchez, la qual va destacar l’aposta del Club per programes socials. El Pla de Mediació i Convivència del CBG s’inicia aquest 2014 i es perllongarà fins al 2016, any en què es té previst crear al club, després de les tres fases del programa, un centre propi de mediació; un projecte pioner a Espanya.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios