www.elllobregat.com
CoL’Habora, el nou coworking de L’Hospitalet

CoL’Habora, el nou coworking de L’Hospitalet

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
Quatre emprenedors lideren aquest projecte per compartir els seus respectius àmbits: interiorisme, màrqueting gastronòmic, maquetació i disseny gràfic i comunicació i teatre
L’Hospitalet ja té el seu primer centre de coworking, anomenat CoL’Habora. És el nou sistema d’èxit que, cada cop, agafa més força entre els emprenedors. El cas de l’empresa Aparentia, a Cornellà, tal i com mostrem en l’edició impresa d’aquest mes de El Llobregat, és un clar exemple de les possibilitats que ofereix. Així opinen UIKÚ, el coworking situat a El Prat de Llobregat, un dels pioners de la comarca: “Està pensat per emprenedors, autònoms i creatius. Treballar amb diferents professionals pot donar lloc a sinergies i col•laboracions que no serien possibles sense el coworking”.

El nou espai d’Hospitalet agrupa a quatre joves emprenedors que han posat en marxa projectes en els seus respectius àmbits: interiorisme, màrqueting gastronòmic, maquetació i disseny gràfic i comunicació i teatre. CoL’Habora ha rebut la visita de l’alcaldessa de la ciutat, Núria Marín, així com altres representants del govern municipal. “És una excel•lent notícia per a la ciutat ja que significa la creació de quatre petites empreses generadores de noves oportunitats. Tant de bo es creïn noves iniciatives empresarials i de negoci en aquest espai. És important que els joves desenvolupin projectes d’èxit, ja que aquesta combinació significa riquesa i creació de llocs de treball”, deia l’alcaldessa.

A més, Marín ha volgut destacar que aquests models són perfectament compatibles amb les grans empreses que com Puig o Olympus s’han instal•lat recentment al voltant de la plaça Europa.

11 d'abril de 2014||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios