www.elllobregat.com
Obert el termini de l’Altaveu Frontera per als nous valors de la música

Obert el termini de l’Altaveu Frontera per als nous valors de la música

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h

L’espai del Festival Altaveu de Sant Boi de Llobregat (veure les bases) seleccionarà quatre bandes que formaran part de la programació del festival al setembre

Des d’avui 14 d’abril i fins al 18 de maig, l’Altaveu Frontera ha obert oficialment el període per presentar les propostes de nous valors musicals de l’any en curs. L’espai del Festival Altaveu de Sant Boi de Llobregat, que es celebrarà enguany del 5 al 7 de setembre, escollirà a quatre bandes que formaran part de la programació del festival santboià i rebran, segons l’organització, el mateix tracte que la resta de grups tant en tracte tècnic, de promoció i d’organització, el que es converteix en una molt bona oportunitat per aquests grups musicals emergents. A més, un dels quatre finalistes escollits pel jurat participarà a la gira “En Ruta” que organitza la Societat d’Artistes, Intèrprets o Executants d’Espanya.

Pop, rock, hip hop, blues, jazz, flamenc... El festival està obert a tot tipus d’estils i atorgarà un premi a la millor lletra de la cançó. En gran part per aquesta oportunitat s’ofereix, el Festival Altaveu de Sant Boi ha estat reconegut recentment pels Premis Enderrock en l’any del seu 25è aniversari: “Per haver impulsat des del Baix Llobregat un festival singular i únic, que ha donat veu als artistes joves i a les veus consagrades de l’escena nacional. L’Altaveu va néixer com a bressol de la cançó d’autor i s’ha convertit en referent del pop i el rock català, ha obert camins als emergents des de l’Altaveu Frontera i ha premiat els principals actius de l’escena musical. Un espai de debat i reflexió que amb el pas dels anys s’ha convertit en un festival amb encant”. Així argumentava el jurat el premi més que merescut d’aquest festival de referència a la comarca.

14 d'abril de 2014||

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios