www.elllobregat.com

El PP de L’Hospitalet, també, a favor del Servei de Control de Mosquits

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
El grup municipal presentarà una moció a l’Ajuntament per demanar a la Generalitat mantenir la subvenció del servei
Grups municipals de tots colors i al llarg de tota la comarca s’estan mostren en contra de l’eliminació de l’aportació econòmica de la Generalitat de Catalunya per mantenir el Servei de Control de Mosquits. Segons ha confirmat avui el regidor del PP de l’Hospitalet, Javier Díez, presentaran una moció en el proper ple per sol•licitar a la Generalitat la seva quota econòmica pel evitar perdre aquest servei. Un servei actiu des de la dècada dels ’80 però que ha guanyat encara més importància amb la presència del mosquit tigre.

Fins a 18 municipis se’n beneficiaven, a més de l’Hospitalet, que estaran obligats a aportar la quantitat econòmica perduda si no volen que deixar de gaudir el servei. “És essencial que la Generalitat continuï cofinanciant aquest servei ja que els tècnics alerten que, sense cap control, la població de mosquits (també la del mosquit tigre) augmentarà fins el màxim que permetin les condicions climatològiques”, deia Díez, regidor popular.

En aquest sentit, Molins de Rei ja ha confirmat que augmentaran la partida econòmica per fer front a la població de mosquits que pot arribar amb l’estiu.

23 d'abril de 2014||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios