www.elllobregat.com
Castelldefels presenta les noves Torres Avançades de Vigilància a les platges de la ciutat

Castelldefels presenta les noves Torres Avançades de Vigilància a les platges de la ciutat

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
Es col•locaran, en total, tres torres de vigilància durant tota la campanya d’estiu que s’iniciarà a principis de juny. L’acte de presentació serà aquest dissabte 26 d’abril
S’apropa el bon temps i la temporada de bany a les platges de la comarca i, per aquest motiu, Castelldefels presentarà aquest dissabte les noves Torres Avançades de Vigilància (TAV) per a les platges del municipi. Al més pur estil californià, les TAV són un punt de vigilància i socors completament autònom i connectat en tot moment amb la Policia Local de Castelldefels a través del 092. Es tracta, segons ha explicat l’Ajuntament, d’un punt d’assistència que permet informar i assistir als usuaris de la platja, així com vetllar per la seguretat dels banyistes.

La novetat radica en la tecnologia. Les tres TAV que s’instal•laran (al carrer República Argentina, Avinguda dels Banys i c/16) disposen d’un sistema d’intercomunicació, in interfon SOS, connectat amb la Policia que fora de l’horari del servei de socorrisme permet als banyistes contactar amb els serveis de seguretat. A més, disposen de megafonia sense fils que permet la reproducció de missatges de veu i pregravats en diferents idiomes. Per acabar, les noves torres que es retirarar al setembre, al final de la temporada d’estiu, ofereixen connexió WIFI a una àmplia zona de la platja.

24 d'abril de 2014||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios