www.elllobregat.com
La Fundació El Llindar, de Cornellà de Llobregat, rep el segon Premi Ensenyament del Cercle d’Economia

La Fundació El Llindar, de Cornellà de Llobregat, rep el segon Premi Ensenyament del Cercle d’Economia

Ensenyament

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
A l’edició d’enguany han participat 73 candidatures provinents de totes les demarcacions catalanes i de centres públics, concertats i privats
“Són professors i professores que s’han enfrontat a dificultats per tal d’acomplir amb la seva tasca educativa. I, davant dels reptes, han buscat solucions més enllà dels procediments i hàbits educatius de les xarxes de centres públics o privats dels quals formen part i han estat capaços de redefinir les formes d’ensenyar i d’impulsar imaginativament la tasca d’ensenyar a aprendre”.

Per aquestes tres qüestions, la Fundació El Llindar de Cornellà de Llobregat va rebre ahir el segon premi Ensenyament 2014 atorgat pel Cercle d’Economia. El col•legi de la comarca es va portar el segon certificat, d’entre cinc finalistes, només superat per l’Institut Els Tres Turons d’Arenys de Mar.

A l’edició 2014, els premis han creat gran entusiasme a tota la comunitat educativa, ja que el dia de tancament del termini de presentacions, al mes de gener, s’hi havien presentat 73 candidatures amb projectes provinents de totes les demarcacions catalanes i de centres públics, concertats i privats.

Els altres tres finalistes van ser l’Escola Sadako, l’Escola Professional Salesiana, ambdues de Barcelona, i l’Institut Baix Camp de Reus.

13 de maig de 2014||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios