www.elllobregat.com
L’ANC no podrà organitzar paradetes informatives a L’Hospitalet fins que no acabin les Europees

L’ANC no podrà organitzar paradetes informatives a L’Hospitalet fins que no acabin les Europees

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h

L’Ajuntament remet l’entitat a la Junta Electoral del Municipi i aquest no pot concedir cap permís perquè no es tracta de cap partit polític.

Atrapats en una mena de buit legal, en un túnel sense sortida, l’Assemblea Nacional Catalana de L’Hospitalet de Llobregat no podrà organitzar cap paradeta informativa fins que no acabin les Eleccions Europees del pròxim 25 de maig. Sobta aquesta negativa tenint en compte que no estan tenint cap problema a altres municipis i, de fet, tampoc a L’Hospitalet tal i com l’entitat ha fet saber a través d’un comunicat.

El carreró sense sortida comença al consistori de la ciutat que els remet a demanar el permís a la Junta Electoral, però evidentment, aquests no poden pronunciar-se ni a favor ni en contra ni donar cap autorització perquè, efectivament, no es tracta d’un partit polític. El resultat, l’ANC es troba enmig d’un desacord que els impedirà sortir al carrer mentre duri la campanya electoral. “Tenim constància que en altres punts del territori la nostra entitat no té cap problema per exercir aquesta activitat durant aquests dies en llocs no reservats als partits polítics, per tant veiem en aquesta negativa un tracte de greuge comparatiu”, explica com a portaveu de l’ANC, Josep Morente.

Segons el comunicat de l’entitat independentista, s’ha fet una reclamació a l’Ajuntament. Conscients que no hi haurà una resposta abans del 25 de maig, dia de les eleccions a Espanya, el hashtag #paradetesLHSiSi els ha tret del túnel gràcies a les xarxes socials, on ben segur continuaran amb la seva particular campanya informativa sense restriccions.

 

15 de maig de 2014||

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios