www.elllobregat.com

El Fòrum Social del Baix Llobregat aprova la creació de la Plataforma de Defensa de la Sanitat Pública a la comarca

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
Més d'una dotzena d'entitats, entre sindicats i partits polítics, donen suport a la creació de la nova plataforma
Així s’ha decidit avui, a la darrera reunió de l’entitat. El Fòrum Social del Baix Llobregat va aprovar impulsar la creació de la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública del Baix Llobregat, plataforma que hauria de servir com a coordinadora de les diferents lluites que es desenvolupen. Tal i com recull el manifest promotor, moltes entitats i part de la ciutadania defensen una sanitat pública d'accés universal i de qualitat i, per tant, el manteniment de recursos tant materials com humans, de les ràtios assistencials i dels drets sociolaborals dels treballadors i les treballadores.

El Fòrum Social del Baix Llobregat exigeix un canvi radical en les polítiques del Departament de Salut i l'abandonament de les retallades pressupostàries.

Pròximament, el Fòrum concretarà la realització de diferents actes públics amb la col•laboració de les diferents entitats del Baix Llobregat que hi donen suport: CCOO, UGT, PSC, ICV, EUiA, ERC, FAVCO, FAVBAIX, FAMPA, FAPAC, Unió de Pagesos, Fundació Marianao, Coordinadora contra la Marginació, Acció Jove, Avalot – Joves de la UGT de Catalunya, JSC, AJEC, JovesUPC i AFP.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios