www.elllobregat.com

L’empresa iVascular obrirà a Sant Vicenç dels Horts un nou centre de producció

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h

“Aquest nou projecte consolida iVascular com a referent a nivell mundial”. Amb aquestes paraules ha presentat el director comercial de l’empresa catalana iVascular, Mark Pruefert, el nou projecte d’expansió. 

La companyia, especialitzada en el desenvolupament de dispositius i teràpies mèdiques per al tractament de malalties del sistema cardiovascular, obrirà una nova planta a Sant Vicenç dels Horts per a la creació de nous productes i l’augment del volum de producció.

Les noves instal·lacions, amb una superfície de 500 metres quadrats, permetrà la creació de 27 nous llocs de treball qualificats per ampliar l’actual plantilla formada per una cinquantena de treballadores. Augment de plantilla que permetrà seguir apostant per la innovació. “Per una nova empresa emergent dins el sector mèdic, com iVascular, és fonamental invertir amb convicció en el desenvolupament i innovació de nous productes, que aportin una millora respecte al que el professional de la salut té disponible actualment”, va comentar Pruefert.

El projecte compta amb la col·laboració i el suport de la Generalitat de Catalunya a través d’ACCIÓ, l’Agència per a la competitivitat de l’empresa del departament d’Empresa i Ocupació. I és que la nova inversió a la ciutat de Sant Vicenç dels Horts segur que fa millorar les xifres d’aquesta empresa catalana que ja exporta un 52% dels seus productes a altres països, comercialitzant-los a Europa, Àsia, Amèrica del Sud, Canadà i Pròxim Orient. Ara, segons els seus directius, iVascular té el repte d”entrar en un mercat emergent com és el neurovascular i seguir innovant en els mercats actuals coronari i perifèric, així com continuar expandint la presència de la companyia a nous països”, deia Pruefert. Amb aquest objectiu a l’horitzó, la nova inversió millorarà l’eficiència de la companyia en els processos de fabricació, a més del desenvolupament de nous productes com ara catèters per guanyar flux sanguini en artèries ocloses.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios