www.elllobregat.com
Tot a punt per a set nits de música i arts escèniques des del Pont del Diable de Martorell

Tot a punt per a set nits de música i arts escèniques des del Pont del Diable de Martorell

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
Comença el Festival PAS: Pont a les arts sonores que amenitzarà, des del Pont del Diable de Martorell, les nits d’estiu de la ciutat des de l’11 fins al 26 de juliol
Martorell posarà so a les nits d’estiu amb el nou Festival PAS: Pont a les Arts Sonores que tot just s’estrena a la ciutat de la comarca. Des de l’11 i fins al 26 d’aquest mes de juliol, el so serà el nexe comú de totes les actuacions que es projectaran a les nits de Martorell amb un festival que representa un pas més cap al descobriment de diferents manifestacions al voltant de la música i les arts escèniques.

La fusió entre el jazz swing i el rythm’n’ blues dels Amélie Angebault Quartet seran els encarregats d’obrir aquesta primera edició del festival, per cert, en un lloc privilegiat: a les 22:30 al Pont del Diable de Martorell. Ja dissabte, el cantant Rozalén –emotiu i poètic- serà el protagonista d’un festival del tot divers.

Joana Serrat, Deu de Veu, Funkystep & The Sey Sisters, un concert homenatge a Frank Sinatra i l’espectacle de clown De Pas de La Industrial Teatrera –premiats amb la Millor Direcció i Millor Posada en Escena als Premis Zirkolika- seran els protagonistes d’enguany.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios