www.elllobregat.com
El Citilab de Cornellà acull la primera sessió de l’InnoLab del Baix Llobregat

El Citilab de Cornellà acull la primera sessió de l’InnoLab del Baix Llobregat

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
Instituts, empreses i ajuntaments del Baix Llobregat compartiran tallers amb l’objectiu de promoure el talent creatiu i la innovació entre l’alumnat de la comarca.
Crear diàleg entre els diferents agents del territori –administració, món educatiu i empreses- i fer de la comarca un territori més innovador i competitiu és el principal objectiu del projecte InnoLab del Baix Llobregat que just avui ha nascut amb la seva primera sessió organitzada al Citilab de Cornellà i que a partir d’ara desenvoluparà Innobaix fins a final d’any.

El projecte InnoLab permetrà desenvolupar les capacitats creatives, innovadores i emprenedores dels diferents alumnes dels instituts col•laboradors. A més, es pretén identificar oportunitats de negoci a l’entorn de les ciutats i apropar empreses i instituts amb la finalitat de facilitar l’intercanvi de necessitats i de recursos.

En el denominat InnoLab Challenge Generator, que ha tingut lloc durant tot el matí, professors, tècnics d’ajuntaments i empresaris han posat en comú la definició de reptes que posteriorment els alumnes hauran de resoldre. Una vegada explicats aquests reptes als alumnes, els alumnes generaran idees a través de la comunitat d'innovació d'INNOBAIX, i els tutors i l’equip de consultors d'Innobaix dinamitzaran el projecte, i les empreses valoraran i donaran suport a la millora de les idees aportades.

Els millors projectes de cada centre participaran, al mes de novembre, en l’InnoLab Start Up Event.

14 de juliol de 2014||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios