www.elllobregat.com

Viladecans ja té a punt el seu segon mercat municipal

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
El barri de Montserratina, el més poblat de la ciutat, inaugurarà demà divendres el nou Mercat Municipal de la Constitució
L’equipament, que compta amb accessos des dels carrers de Carles Altés i del Doctor Reig, disposa de 16 parades comercials de diferents sectors d’alimentació, complements i restauració, així com un supermercat de la cadena Mercadona, que es troben en una mateixa planta amb una superfície d’oferta comercial conjunta de gairebé 2.500 metres quadrats. Aquest mercat és el dissetè arreu de Catalunya en el qual la cadena valenciana hi és present.

El nou mercat arrencarà amb més de 60 persones treballant per oferir a la clientela un espai de compra única on satisfer totes les necessitats del dia a dia de les famílies. Tots els espais comercials compartiran horari, obrint a les nou del matí i tancant a les nou de la nit de dilluns a dissabte. Les parades, però, descansaran de dilluns a dijous al migdia, de 14 a 17 hores.

Al llarg de divendres i dissabte, l’Associació de Paradistes del Mercat de la Constitució ha organitzat diverses activitats per celebrar l’obertura: un taller de tapes familiar (divendres, a les 18 h), un vermut popular (dissabte, a les 13 h) i un showcooking, a càrrec del restaurador local Domingo Morillas, de Cal Mingo (dissabte a les 20 h). A més, les parades regalaran 2.000 bosses de compra reutilitzables a les persones que s’atansin a fer les seves compres.

17 de juliol de 2014||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios