www.elllobregat.com
L’Hospitalet acollirà els entrenaments de la fase final de la Copa del Món de Bàsquet

L’Hospitalet acollirà els entrenaments de la fase final de la Copa del Món de Bàsquet

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
El Complex Esportiu L’Hospitalet Nord serà la seu d’entrenaments de la selecció del Estats Units
L’Hospitalet serà la seu d’entrenaments d’alguns dels equips que jugaran la fase final de la Copa del Món de Bàsquet d’aquest any, que es farà a diferents ciutats de tota Espanya del 30 d’agost al 14 de setembre.

Entrenaran a la ciutat les seleccions dels grups C i D – entre els quals hi ha la selecció dels Estats Units-, que es clasifiquin per a vuitens, quarts i semifinals que es jugaran a Barcelona.

Els entrenaments es faran al Complex Esportiu L’Hospitalet Nord, que ha estat escollit per l’organització del mundial per la seva qualitat i la seva ubicació estratégica. L’Hospitalet Nord és la seu del Torneig de Bàsquet Júnior Ciutat de L’hospitalet i durant els Jocs Olímpics de Barcelona del 1992 també va ser l’equipament on la selección dels Estats Units (el primer Dream Team) va entrenar.

L’alcaldessa, Núria Marín, ha destacat que “L’Hospitalet té una llarga trajectòria i experiència en la col•laboració amb grans esdeveniments esportius: el 1992va ser subseu olímpica i l’any passat subseu d’entrenaments dels Campionats del Món de Natació que es van fer a Barcelona”.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios