www.elllobregat.com

Sant Vicenç dels Horts crea 80 llocs de treball

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
L’Ajuntament de Sant Vicenç del Horts contractarà 80 persones durant els propers mesos a través de diferents plans d’ocupació
El municipi de Sant Vicenç dels Horts crearà 80 llocs nous de treball per aquest any, a través de diversos plans d’ocupació. Estan previstes 15 contractacions per aquest mes d’agost, seguides de les 65 restants per la tardor. Totes aquestes contractacions -en les que es seleccionaran diversos professionals com 26 monitors d’estudi, un tècnic d’alfabetització digital i un treballador social- formen part dels plans d’ocupació que es realitzaran conjuntament amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona, la Diputació, el Servei d’Ocupació de Catalunya i l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts. Es farà una inversió d’1.200.000 d’euros, dels quals 765.000 euros els aportarà l’Ajuntament i 445.000 entre altres entitats supramunicipals.

L’atur, a la ciutat, ha començat a baixar per primer cop aquest any. Sant Vicenç ha registrat el mes de juny la taxa més baixa dels darrers dos anys i mig, arribant per primer cop al 20%. Tot i això, l’atur es registra encara en un elevat 19,7%.

L’alcalde, Oriol Junqueras, destaca que “la connexió entre el món empresarial i l’educatiu, les ajudes a les empreses i les persones emprenedores, i la creació directa de 80 llocs de treball a l’Ajuntament gràcies a diversos plans, es tradueix en una activitat de l’economia local que feia temps que no vivíem”, i afegeix “des de la responsabilitat que ens pertoca com a administració pública, s’està fent un esforç important en la generació d’ocupació entre aquells col•lectius més afectats per la crisis, mitjançant els diferents Plans d’Ocupació que s’han posat en marxa i d’altres que s’iniciaran els propers mesos, junt amb una sèrie de programes d’inscersió laboral per a joves i majors de 45 anys”.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios