www.elllobregat.com

El Pla de suport a la contractació crea 121 lloc de treball

jueves 24 de julio de 2014, 17:23h

Les empreses de Sant Boi contractaran a 121 persones aturades amb el suport econòmic de l’Ajuntament

El programa de suport a la contractació de persones aturades ha tingut molt bona resposta per part del món empresarial de Sant Boi. Finalitzat el termini de la convocatòria, 59 empreses han presentat sol·licituds per contractar un total de 121 persones amb l’ajuda d’una subvenció municipal. El 65% dels contractes tindran una durada de 12 mesos o més i el 74% seran a jornada completa. Les persones beneficiàries del programa tindran a priori més expectatives de continuar tenint feina un cop finalitzat el contracte, ja que hauran viscut una experiència de treball en el mercat laboral ordinari.

La convocatòria s’ha fet amb l’objectiu de trobar l’equilibri entre els perfils professionals demandats per les empreses, la voluntat municipal de prioritzar persones i famílies en situacions de vulnerabilitat i el respecte a la normativa vigent. La convocatòria ha prioritzat les propostes de contractació de llarga durada i jornada completa i ha adoptat precaucions jurídiques per evitar usos indeguts de les ajudes.

Els fons destinats per l’Ajuntament (un percentatge variable del cost del salari, amb un màxim del 50%) ascendiran a 630.000 euros, mentre que les 59 empreses que s’han presentat a la convocatòria hi destinaran globalment 1.350.000 euros. Els recursos totals previstos ascendeixen, per tant, a 2.000.000 euros. Entre les 59 empreses que s’han sumat a aquesta convocatòria hi ha de diferents mides (33 amb menys de 10 treballadors, 18 entre 10 i 50 treballadors i 8 amb més de 50) i sectors professionals (26 empreses de serveis, 10 comerços, 8 empreses de restauració, 6 del sector de la construcció, 5 entitats i 4 empreses de fabricació).

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios