www.elllobregat.com
Adjudicades les obres principals d’urbanització del outlet de Viladecans

Adjudicades les obres principals d’urbanització del outlet de Viladecans

martes 29 de julio de 2014, 18:27h

El Consorci DeltaBCN, integrat per l’Ajuntament de Viladecans i l’INCASÒL, ha adjudicat la tercera fase de les obres d’urbanització de Ca n’Alemany que generaran 16 parcel·les de sòl per activitat econòmica, una de les quals acollirà el Viladecans Style Outlets

Amb l’adjudicació de les obres d’urbanització dels terrenys de Ca n’Alemany inicien la tercera i darrera fase de la transformació per convertir-se en una nova zona econòmica al Baix Llobregat. La empresa promotora Neinver preveu instal·lar-hi el seu nou centre comercial i l’empresa Desigual ja ha començat la construcció del seu nou centre logístic de distribució per a Europa i la seu mundial de comerç electrònic de la companyia.

Les obre han estat adjudicades a l’UTE-Rubau-Aqualogy amb un pressupost de gairebé 21 milions d’euros i està previst que comencin a l’octubre, un cop acabin les obres de construcció del viaducte d’entrada a la ciutat de Viladecans des de l’autopista C-32, i que finalitzin el març de 2017. La supervisió i direcció de les obres anirà a càrrec de l’equip pluridisiplinari SBS Simón i Blanco SLP.

La urbanització del sector donarà continuïtat a la trama urbana de Viladecans, potenciant la carretera de la Vila com un passeig urbà que la uneixi amb el complex Vilamarina i el centre urbà. L’actuació preveu també l’execució d’una bassa de laminació de 90.000m³ que en cas d’avingudes absorbirà les aigües de la riera de Sant Llorenç i recollirà les aigües pluvials. 

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios