www.elllobregat.com
Castelldefels paralitza el nou contracte de recollida de residus i neteja viaria

Castelldefels paralitza el nou contracte de recollida de residus i neteja viaria

miércoles 30 de julio de 2014, 20:00h
El ple de l’Ajuntament de Castelldefels celebrat ha acordar, a proposta dels grups de l’oposició (PSC, ICV-EUiA, CiU i dos regidors no adscrits), declarar deserta la licitació del contracte de neteja viària i recollida de residus de la ciutat, una decisió que es pren després que el PP, formació que governa en minoria després que una part del grup municipal de CiU deixés al desembre de recolçar, hagi intentat aprovar fins a tres ocasions la licitació del contracte.
Segons un comunicat del PSC, “la falta de diàleg de l’alcalde està darrere d’aquesta situación”. La portaveu del Grup Socialista, María Miranda asegura: “ens congratulem d’haver fet el correcte el defensa dels interessos de Castelldefels”.

El PSC havia demanat a l’alcalde que comencés el procés des de zero, després que detectés incompliments dels plecs. Aquesta va ser una de les raons per les quals el Grup Socialista va votar en contra de la proposta del govern municipal del PP. Una altra de les raons és que no està garantida la continuïtat dels treballadors i les treballadores que actualment presten el servei ni tampoc les seves condicions laborals. Aquesta preocupació ha provocat que, segons el PSC, més de 12.000 persones hagin signat un manifest de suport als treballadors. “Volem que es garanteixin els llocs de treball i les actuals condicions laborals durant tota la vigència de la concessió”, ha afirmat Miranda.

A més, segons el PSC, la contracta suposaria pagar pràcticament el mateix que es pagava fins ara a canvi d'un pitjor servei ja que es redueixen la freqüència del pas dels vehicles i la presència d'operaris de la neteja.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios