www.elllobregat.com

Gavà remodela la Zona Esportiva de can Tintorer

lunes 04 de agosto de 2014, 13:26h
L’actuació ampliarà la pista exterior i la farà més polivalent per compensar que les pistes d’Ernest Barrufet deixaran de funcionar amb la construcció del nou MercatGavà

La ciutat de Gavà ha començat les obres de remodelació de les pistes poliesportives de can Tintorer, concretament la zona exterior existent entre el camp de futbol i el pavelló. Els treballs, que s’executaran durant aquest mes d’agost i la primera quinzena de setembre, ampliaran la superfície de pista, de manera que hi haurà més espai per a la pràctica de diferents esports (handbol, bàsquet i volei).

A banda de reparar els punts que així ho requereixin, es renovarà totalment el paviment esportiu a base de pintures acríliques i es marcaran les línies de joc. A més, es desmuntaran els elements de l’equipament existent fins ara, s’executaran els fonaments del mobiliari esportiu i la posterior instal•lació d’aquest.

L’actuació té com a objectiu millorar la qualitat de l’equipament alhora que permetrà augmentar la quantitat de pistes del conjunt de la instal•lacions. Així, l’equipament oferirà les següents pistes exteriors: 2 de mini handbol, 4 de mini bàsquet, 2 de bàsquet (una d’elles reglamentària), 4 de volei, 5 de mini volei i una de baby bàsquet.

La remodelació de les pistes de can Tintorer compensaran el fet que les pistes esportives Ernest Barrufet, deixaran de funcionar amb motiu de la construcció del nou mercat municipal de la plaça Catalunya, MercaGavà.

04 d'agost de 2014||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(1)

+
0 comentarios