www.elllobregat.com

Un important incendi crema una planta de reciclatge a la Zona Franca

lunes 18 de agosto de 2014, 16:58h

Els Bombers de Barcelona han necessitat una desena d’unitats per controlar l’incendi que ha aixecat una gran fumarada visible des de la part sud de la comarca i molts punts de Barcelona

Un incendi ha cremat avui a l’empresa Centre de Triatge de Barcelona S.A, al carrer D de la Zona Franca, mentre es feien unes tasques de manteniment. Segons les primeres informacions, els treballs haurien generat, poc abans de les 12 hores del migdia, una espurna que iniciaria el foc amb tanta rapidesa que ha estat impossible apagar-ho, en primera instància, amb els extintors.

De fet, s’han necessitat fins a onze dotacions de Bombers de Barcelona i dues unitats preventives del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) per aconseguir controlar l’incendi, que ha provocat una important i densa fumarada a la zona. Tot i l’especularitat del foc i del seu fum, visible des de gran part de Barcelona i des de la part més meridional de la comarca, l’incendi no ha provocat ferits.

L’incendi, controlat poques hores després, només ha afectat a l’edifici d’aquesta planta de reciclatge, però no a la resta de fàbriques de la zona.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios