www.elllobregat.com

Un motorista mor a Molins de Rei després d’un accident amb un tot terreny

lunes 18 de agosto de 2014, 17:49h

L’avís de la incidència s’ha fet a les 05:43 hores de la matinada, després d’un encalç entre una motocicleta i un tot terreny. L’accident ha acabat amb la vida del motorista, de 52 anys

El Servei Català del Trànsit ha informat avui de la mort, aquesta matinada, d’un home de 52 anys i veí de Barcelona, després d’un accident a la B-23, a l’alçada de Molins de Rei. En concret, al punt quilomètric 9’5 d’aquest via en sentit Papiol, on segons les informacions policials, s’ha produït un encalç entre una motocicleta i un tot terreny poc abans de les 05:43 hores, moment en que s’ha donat l’avís.

Les causes concretes es desconeixen i, de fet, s’ha obert una investigació per conèixer les causes d’aquest accident que ha acabat amb la vida del motorista, Vicente V.S., de 52 anys, nacionalitat espanyola i veí de Barcelona. Per la seva part, el conductor del tot terreny ha quedat il·lès.

En l’accident, hi han treballat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra i tres ambulàncies, una de les quals medicalitzada, del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Pel que fa les notícies viàries, jornada tenyida de negre ja que, avui també, a Roda de Berà, al Tarragonès, un altre conductor ha mort després de xocar frontalment contra un camió.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios