www.elllobregat.com

Detingut per circular drogat i a tres rodes

martes 19 de agosto de 2014, 20:05h

L’home, veí de Gavà, havia estat aturat abans per una altra patrulla, la qual li havia immobilitzat el vehicle per tal que no continués conduint sota els efectes de les drogues

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 14 d’agost a un home, resident a la ciutat de Gavà, per conduir sota els efectes de les drogues i després de trencar el parany d’immobilització que una altra patrulla li havia col·locat pel mateix motiu.

Els fets van succeir al voltant de les 8:30 hores del matí quan una patrulla policial que realitzava vigilància a la via C-17, al terme municipal de Lliçà d’Amunt, va detectar un vehicle que circulava a una velocitat anormalment reduïda.

Els agents van adreçar-se per tal d’auxiliar el conductor del vehicle  que semblava avariat, però quan es van apropar i el conductor va veure els agents de policia, va baixar del vehicle i es va posar a caminar tot accelerant el pas per tal de marxar del lloc.

La patrulla policial va observar que el vehicle circulava sense el pneumàtic davanter esquerra i després de fer un seguit de comprovacions, van constatar que el detingut va ser aturat per una altra patrulla a uns 50 kilòmetres de distància i que haurien immobilitzat el vehicle per haver donat positiu en la prova d’alcoholèmia.

Per tots aquests fets i la simptomatologia que presentava, els agents van practicar la prova de detecció de substàncies estupefaents i el resultat va ser positiu en vàries substàncies. Així, el conductor del vehicle va quedar detingut i es van instruir diligències penals.

 

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios