www.elllobregat.com

Sant Feliu ja està a punt per acollir el millor handbol català

miércoles 20 de agosto de 2014, 17:08h

L’equip femení de l’Esportiu Tibu Ron Castelldefels lluitarà per aconseguir el títol de la Supercopa de Catalunya per tercera vegada consecutiva

Tot preparat al Palau Municipal d’Esports Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat per acollir una nova edició de la Supercopa de Catalunya d’handbol, tant masculina com femenina. Aquesta competició arriba, així, per tercera vegada a la capital de la comarca després que es disputés la aleshores Lliga Catalana a la temporada 85-86 i, més tard, l’any 1999.

 El nou format de la Supercopa de Catalunya –es va estrenar la temporada passada- donarà aquest 23 d’agost el tret de sortida a un nou any d’handbol amb el primer títol a nivell català. Pel que fa la categoria masculina, quatre equips aspiren encara a participar en la final: L’Handbol Bordils s’enfrontarà al Fraikin BM Granollers, mentre que La Roca jugarà davant el màxim favorit, el FC Barcelona. Aquest domina clarament el palmarès amb 25 títols aconseguits al llarg de la història de la competició.

Sí que coneixem, en canvi, a les finalistes de la categoria femenina on hi ha presència comarcal. Les noies de l’Esportiu Tibu Ron Castelldefels lluitaran per aconseguir el seu tercer títol consecutiu davant el KH-7 Granollers, també a la Divisió D’Honor, la màxima categoria de l’handbol femení.

No ho tindran fàcil les noies de Castelldefels que ja saben que es guanyar-lo, després d’aconseguir-ho davant el Molins de Rei i el Gavà a les dues darreres edicions. Ambdues finals seran retransmeses per la televisió pública catalana.

Veure reportatge relacionat: Handbol femení, el preu de la il·lusió, D'Ariadna Cañameras.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (4)    No(0)

+
0 comentarios