www.elllobregat.com
Sant Boi es prepara per un nou Aplec de Sant Ramon

Sant Boi es prepara per un nou Aplec de Sant Ramon

martes 26 de agosto de 2014, 17:00h

La tradicional trobada popular, que es celebrarà el diumenge, coincideix enguany amb la 36ª Pujada a Peu on participaran més de 1.200 persones

La ciutat de Sant Boi ja mira cap a munt, cap a l’ermita de Sant Ramon, el punt més alt del municipi i d’aquesta zona de la comarca des d’on es pot veure tot el Delta del Llobregat i, fins i tot, en dies clars, l’illa de Mallorca. Sant Boi organitza aquest diumenge el 78è Aplec de Sant Ramon, una tradicional trobada popular que enguany coincidirà amb la 36ª Pujada a Peu. Més de 1.200 persones (400 corredors i 800 caminants) arribaran a la plaça de l’ermita de Sant Ramon després de sortir de Sant Boi; primers els caminants (des de la plaça de l’Agricultura, a les 9 hores) y, mitja hora més tard, des de l’estadi municipal Constantí Miranda, els corredors.

En aquesta edició el Club Atletisme Sant Boi, organitzadors de la cursa, han preparat un entrenament previ el dimarts dia 26, a les 19 h, amb sortida des del carrer de Baldiri Aleu, obert i gratuït per als participants.

Diumenge vinent els premis de la pujada es lliuraran cap a les 10.30 h i, a continuació, tindrà lloc la tradicional missa. Les 12 del migdia serà l'hora del pregó, enguany a càrrec de la Comissió del Tricentenari i durant el matí hi haurà instal·lada una exposició dedicada a les aus rapinyaires amb tallers infantils. La festa també inclourà el ball del Mamut de Viladecans i acabarà amb la tradicional ballada de sardanes amb la cobla Sabadell.

Amb motiu de la celebració el trànsit de vehicles a motor per la muntanya de Sant Ramon romandrà tancat des de les 23 h del dissabte dia 30 fins a les 13 h del diumenge 31 d'agost.

26 d'agost de 2014||

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios