www.elllobregat.com
El Festival Altaveu ja coneix els seus premiats

El Festival Altaveu ja coneix els seus premiats

miércoles 27 de agosto de 2014, 17:22h

Refree & Sílvia Pérez Cruz; La Pegatina; Blues & Ritmes; Za!; Anímic; Orquestra Plateria i la lletra de la ‘Nord’ dels Patch són els premiats d’enguany segons ha comunicat l’organització. El lliurament dels Premis Altaveu 2014 serà el dijous 4 de setembre a Can Massallera

Sant Boi ja escalfa motors per aquest Festival Altaveu que avui ha donat a conèixer els guanyadors dels Premis Altaveu. Amb aquest guardó, el Festival reconeix a artistes, entitats, trajectòries i iniciatives que, d’alguna manera destacada, han enriquit la música produïda a Catalunya al darrer any. Amb els premis i amb la presentació del Festival organitzada, per primera vegada, a Barcelona, l’Altaveu fa un pas endavant per situar-se com altre referent el panorama musical a nivell autonòmic.

El jurat, format per músics, periodistes i altres professionals de la música, ha premiat a sis grups, a més de la lletra de la cançó ‘Nord’ dels Patch, per la seva poesia i la seva força evocadora. Refree & Sílvia Pérez Cruz; La Pegatina; Blues & Ritmes; Za!; Anímic i l’Orquestra Plateria han estat els guardonats amb aquest Premi Altaveu que s’entregarà el pròxim 4 de setembre en un acte a Can Massallera, a Sant Boi.

Serà l’aperitiu de tres dies de festa, entre el 5 i el 7 de setembre, amb una àmplia programació que recull propostes nacionals i internacionals, però sempre amb el segell propi de l’Altaveu.

26 d'agost de 2014||

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios