www.elllobregat.com
Bellvitge recupera la línia 1 del metro

Bellvitge recupera la línia 1 del metro

viernes 29 de agosto de 2014, 17:14h

Demà, 30 d’agost, es reprèn el servei de la línia vermella de metro entre les estacions Hospital de Bellvitge i Avinguda Carrilet, aturat des del dia 2 d’aquest mes per millora en la infraestructura de via

La línia 1 del metro de Barcelona tornarà a acabar el seu trajecte a l’Hospital de Bellvitge a partir de demà. Es reprèn el servei després de, pràcticament, un mes d’obres de millores a la via i que havia mantingut el servei aturat des de aquesta estació i fins a Avinguda Carrilet.

A partir de les 5 del matí els trens de la línia 1 tornaran a circular amb normalitat entre tots dos extrems de la línia, d’Hospital de Bellvitge a Fondo i a la inversa, tal com estava previst.

La interrupció del servei durant 28 dies ha permès executar els treballs de substitució de dues diagonals per un aparell de via del tipus bretelle (escapament doble, en forma de X) a la part posterior de l’estació d’Hospital de Bellvitge, que facilitarà les maniobres dels trens en totes dues direccions. També s’han renovat altres elements de la infraestructura de via i s’ha millorat el drenatge de la cua de maniobres.

Aquests treballs eren d’una envergadura superior al manteniment ordinari que es fa regularment a les nits i per això requerien la no circulació de trens durant quatre setmanes. Durant aquest temps els usuaris afectats han pogut utilitzar com a alternativa un servei especial d'autobusos que connectava les estacions afectades.

29 d'agost de 2014||

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios